• Winterklaar met Silerswaar

Winterklaar met Silerswaar

''Winterklaar met Silerswaar''

De Musto BR2 Offshore Zeiljas heeft alle eigenschappen van de Gore Tex zeiljassen van Musto maar niet de Gore Tex zelf. Het is een goed ademende jas op hydrofile basis dat wil zeggen dat vocht van de binnenzijde van de jas door de stof heen naar de buitenzijde getransporteerd wordt.

V
an €329 voor €229

Profiteer van de OKTOBERACTIE!

Als u door middel van een E-mail een reactie geeft op deze nieuwsbrief mag u deze maand een gratis Musto Volvo Ocean Race cap ter waarde van €25,- in onze winkel ophalen.

Nieuwe producten en acties bij Silerswaar

De antivries van Star Brite zorgt ervoor dat uw watertank en waterleidingen van uw boot niet bevriezen, uitzetten of beschadigd raken. 
van €19,95 voor
13,95

De Forté diesel conditioner is perfect voor wanneer uw boot de winterstalling ingaat. Voorkomt de bacteriele ophoop in de dieseltank en voorkomt daarmee een vervuilde motor en verstopte filters.

Zet uw boot schoon en beschermd in de winterstalling met de producten van Riwax!

De nieuwe winter accesoires zijn binnen!


Met onder andere mutsen en verschillende handschoenen. Voor kinderen en volwassenen!
Met het kleine weercentrum van Weems en Plath kunt u het weer rondom uw schip goed in de gaten houden. Het weerstation bestaat uit een quartz klok, barometer en een comfortmeter (thermometer/hygrometer).
Plastimo Kobra anker 10kg met inklapbare schacht.
Als beste keuze getest!
Van €167,- Voor
€129,-

 

Wanneer u al een bacterie in uw tank heeft kunt u Grotamar 71* gebruiken om de bacterie te bestrijden zodat uw filters niet verstopt raken. 

Absodry zorgt ervoor dat uw boot droog blijft wanneer deze in de winterstalling ligt. Zo voorkomt u schimmelvorming en houdt u de boot van binnen in goede staat!

Deze veelzijdige originele zeillaars is gemaakt voor actie op het water in alle weersomstandigheden. De waterdichte GORE-TEX™ voering zorgt voor actief ademend vermogen en voert transpiratievocht snel af. De laars is voorzien van duurzaam Dubarry DryFast-Dryfast™ leder en houd je comfortabel zodat jij je volledig kan concentreren op het zeilen.

Van €329,- voor €299,-.

Actie geldt alleen in de winkel 

De absodry heeft een refill zodat u niet een compleet nieuw pakket hoeft aan te schaffen als de vochtvreter vol zit. Van €6,60 voor €4,95
 
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website