• Zeilen in de zomer met Silerswaar + Sale!

Zeilen in de zomer met Silerswaar + Sale!

Augustus is een erg drukke feestmaand voor de watersporter met onder andere de Sneekweek, de Tall Ships Races in Harlingen en het Skûtsjesilen met het Makkumer skûtsje. Er is dus veel te beleven op het water maar ook bij Silerswaar! We hebben weer leuke aanbiedingen en nieuwe artikelen voor u geselecteerd.

Om comfortabel aan dek te zitten en de Tall ships langs te zien varen, hebben we verschillende zitjes in de aanbieding!

Comfort Seat nu €79,95
Allpa Seat van €54,95 voor €49,95
Relax Seat van €49,95 voor €39,95

Musto BR1 actiepak. Of u nu op het punt staat een spannende tocht langs de Scandinavische Fjorden te maken, of het over een andere boeg gooit en gezellig het Ijselmeer op gaat. Het 100% waterdichte pak is geschikt voor iedere nautische gelegenheid. De ademende set bestaat uit jack en broek en is beschikbaar in zowel dames- als herenmaten.

Van €429,-      Voor €329,-

Wij hebben hem alvast voor u getest en zijn erg tevreden!

Nieuwe producten en acties bij Silerswaar

Als basisregel wordt vaak genomen dat de diagonaal van de vlag gelijk is aan de lengte van de stok.

Star 1 van €11,50 voor €9,95
Star 2 van €16,75 voor €12,95
Star 3 van €24,95 voor €17,95
Star 4 van €35,50 voor €24,95

Eventueel met fender sokken en lijntjes.

Crewsaver 165N. In de ANWB Waterkampioen test van maart 2016 werd dit vest beoordeeld met een rapportcijfer 8,4 door zijn ultieme draagcomfort en gewicht. Van 105,89 voor 89,95

Bij kinderreddingsvesten is het belangrijk dat als het kind te water valt het meteen op de rug draait en het hoofd wordt ondersteund. Het is erg belangrijk dat het reddingsvest een goede pasvorm heeft en mag daarom ook nooit te groot zijn.

Onze sale op de zomerkleding is begonnen!
1e artikel -20%
2e artikel -30%
3e artikel -40%

De gepolariseerde Sinner zonnebrillen zijn er ook in een drijvende uitvoering. Inclusief bescherm zakje en eventueel met brillenkoordje (ook drijvend verkrijgbaar).

De Drager spray brandblusser is een schuimblusser die uw elektra aan boord niet beschadigd. Ook heeft deze blusser het voordeel dat het niet gekeurd hoeft te worden en kan meerdere malen worden gebruikt.

De Standard Horizon GX1300E Eclipse. Deze compacte marifoon is voorzien van ATIS en DSC klasse D en is waterdicht. De handmicrofoon is voorzien van Clear Voice Technologie. 

De Standard Horizon HX210 is een waterdichte en drijvende handheld marifoon. Handzaam en met veel power voor langdurig gebruik. Voor Europese binnenwateren kan ATIS eenvoudig ingeschakeld worden. Inclusief FM-radio ontvangst.

De Gumbies slippers zijn gemaakt van gerecyclede fietsbanden wat ze enorm duurzaam en comfortabel maakt!

De originele Sebago bootschoenen bieden een hoog draagcomfort 
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website